Futbol

İşte Aslan'ın transferdeki hedefleri

15 Aralık 2016 Perşembe 14:44 - Son Güncelleme 15 Aralık 2016 Perşembe 12:58

Savunmadaki sıkıntıları gidermek için transfer yapmayı düşünen G.Saray, iki önemli ismi listesine aldı.

Ara transfer dönemi yaklaştıkça, Galatasaray'ın gündemi giderek hareketleniyor. Teknik Direktör Riekerink, kadrosunu devre arasında stoperle güçlendirmek isterken, geniş bir liste çerçevesinde çalışan sarı kırmızılılar, ilk olarak rotayı İtalya'ya çevirdi.

İtalyan medyasının iddiasına göre, Galatasaray'ın hedefi, Atalanta'nın 26 yaşındaki stoperi Rafael Toloi. Brezilya'nın Sao Paulo kulübünden 3.5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen sambacı için maliyet araştırması yapılıyor. 1.85'lik savunmacı, güçlü fiziği ve topu oyuna sokma becerisiyle tanınıyor.

Riekerink de Toloi'nin bu özelliklerinden etkilendi ve onun Serie A tecrübesinden faydalanmayı planlıyor. Atalanta ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Toloi, 19 kez Brezilya U20 Takımı'nın formasını giydi ancak A Milli Takım'a yükselmeyi başaramadı. 

Sarı-Kırmızılılar'ın ilgilendiği bir diğer isim ise Martin Linnes'in eski takımı Molde'nin stoperi olan Vegard Forren.

28 yaşındaki Norveçli savunmacının, devre arasında sözleşmesinin bitmesi, bu transferi Aslan için daha cazip hale getiriyor.

Futbol hayatına Molde'de başlayan ve burada devam eden Forren, bu kulüp dışında sadece 2012-13 sezonunun ikinci yarısında İngiliz ekibi Southampton'da forma giydi.

Norveç Milli Takımı'nın formasını 33 kez terleten deneyimli oyuncu, geride kalan sezonda Molde'de 23 karşılaşmada görev yaptı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz