Futbol

İşte Eboue gerçekleri

25 Şubat 2014 Salı 16:27 - Son Güncelleme 25 Şubat 2014 Salı 16:32

Galatasaray Kulübü, Eboue'nin ilk 18 dışında kalmasına açıklık getirdi.

Galatasaray Kulübü, basında yer alan Emanuel Eboue'nin takımda parasal kriz çıkardığı ve bu yüzden teknik direktör Roberto Mancini tarafından Beşiktaş derbisi kadrosuna alınmadığı iddiasını yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Fildişi Sahilli futbolcunun ilk 18'e girememe sebebinin Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sınırlaması olduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Bugün bazı basın organlarında oyuncumuz Emanuel Eboue'nin takımda parasal kriz çıkardığı ve bu yüzden teknik direktörümüz Roberto Mancini tarafından Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadığı iddia edilmiştir. Oyuncumuz derbi öncesi Florya'daki kampa katılmış, maç günü son antrenmana çıkmış, kadro açıklanana kadar takımla birlikte otelde kalmış, yine maç öncesi ve devre arası soyunma odasında bulunmuştur.

Eboue'nin ilk 18 dışında kalmasının tek nedeni TFF'nin yabancı sayısıyla ilgili kuralıdır. Oyuncumuz kendi mevkisinde oynayan Veysel Sarı'yla hem maç öncesi hem de devre arasında konuşup, cesaretlendirmeye çalışan iyi bir takım oyuncusudur."

Etiketler : EboueGalatasaray
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz