Futbol

İşte F.Bahçe'nin devre arası bombası!

25 Kasım 2014 Salı 14:02 - Son Güncelleme 25 Kasım 2014 Salı 14:09

Fenerbahçe'de geleceği tartışılır hale gelen Bruno Alves'in yerine...

Galatasaray derbisinde gördüğü gereksiz kırmızı kartın ardından eleştiri oklarına hedef olan ve takımdaki geleceği tarışılır hale gelen Bruno Alves'in yerine transfer yapılacağı konuşulurken, konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Sarı lacivertli takımın Porto'nun yıldız oyuncusu Rolando'yu takibe aldığı bildirildi. FIFA menajeri Franco Camozzi, Fenerbahçe'nin Rolando'yu takibe aldığını söyledi. Camozzi, "Bazı Rus kulüpleri bana Rolando'nun durumunu sordu. Fakat en ısrarcı ve en ihtiyacı olan takım Spartak Moskova. Kontak kuruldu ancak somut bir teklif yapılmadı. Fenerbahçe de oyuncunun durumuna baktı" dedi.

Portekiz basınında da geniş yer ayrılan haber okuyuculara 'Fenerbahçe ve Spartak Moskova Rolando'yu listesine aldı" başlığıyla duyuruldu.

2011 yılında Fenerbahçe'nin resmen istediği ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferinden vazgeçtiği 29 yaşındaki oyuncunun menajerlerinden Marco Kırdemir ise Rolando'yu, "Çok deneyimli, fiziksel özellikleri çok iyi olan, sert ama Bruno Alves gibi değil, topla agresif olan, uzun boylu bir oyuncu" sözleriyle anlatmıştı.

AMK

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz