Futbol

İşte F.Bahçe'nin gündemindeki isimler

17 Haziran 2015 Çarşamba 13:54 - Son Güncelleme 17 Haziran 2015 Çarşamba 14:53

Sarı-lacivertli ekip, transferde gaza bastı. Gündemde yıldız isimler var.

Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekip, kaleci, orta saha ve forvet transferinde isimleri belirledi.

Kale için sürpriz isimler

Savunma hattını Simon Kjaer ile güçlendiren Fenerbahçe kaleci transferi için kolları sıvadı.

İker Casillias'ın Real Madrid'te kalacağını açıklamasının ardından başka isimlere yönelen sarı-lacivertliler Mandanda ve Ospina ile ilgilenmeye başladı.

Yönetim sportif direktör Terraneo'nun raporu doğrultusunda bu iki kaleciden birine imza attırmaya çalışacak.

Ancak öncelik Marsilya'nın kalesini koruyan Steve Mandanda'da... Fransa Milli Takımında da forma giyen Mandanda, yaptığı kurtarışların yanı sıra fiziği ile de dikkat çekiyor.

Futbolcu ve menajeri ile temasa geçen Fenerbahçeli yöneticiler ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı.

Sarı lacivertlilerin kale için düşünüğü diğer adaysa David Ospina. Premier Lig'de Arsenal kalesini koruyan Kolombiyalı eldiven için hafta içinde bir görüşme yapılacak.

Gündemdeki diğer yıldızlar

Fenerbahçe diğer mevkilerdeki eksikleri de gidermeye çalışıyor. Sarı lacivertlilerin görüştüğü isimler Nani, Guarin, Mitroglou ve Fernandinho...

Yönetim transferde önceliği Nani'ye verdi. Pereira'yı da devreye sokarak oyuncuyu ikna etmeye çalışan sarı-lacivertliler Nani'nin ücretini aşağı çekmeye çalışıyor.

Orta sahaya ve forvete de takviye yapacak olan Fenerbahçe bu mevkiler için Guarin, Mitroglou ve Fernandinho ile de temaslarını sürdürüyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz