Futbol

İşte Giuliano'nun en büyük hedefi

16 Mart 2018 Cuma 12:44 - Son Güncelleme 16 Mart 2018 Cuma 16:24

Giuliano, en büyük hedefinin Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, Dünya Kupası'nda forma giymek istediğini de ifade etti.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, kulüp televizyonuna konuştu.

Yıldız futbolcu, ''Fenerbahçe ile sezonu şampiyon tamamlamak istiyorum yakın zamandaki en büyük hedefim bu. Kişisel olarak en büyük hedefim ise Dünya Kupası'nda oynamak'' dedi.

Yaşadığı gol sevinçlerinin anlamına da açıklık getiren Giuliano, ‘’Ben futbolcu olabildiysem Tanrı’nın beni koruduğu, bana bu armağanı ve bu işi yapabilecek kapasiteyi bana verdiği içindir. Bu benim Tanrı’ya şükretme biçimim’’ ifadelerini kullandı.

Brezilyalı yıldız, Türkiye'de en çok beğendiği oyuncuları da açıkladı. Giuliano, "Talisca çok sıradışı bir dönem geçiriyor ama Babel'i de çok beğeniyorum. Onu da Türkiye liginin en iyi futbolcuları arasına koyarım" şeklinde konuştu.

Derbi ile ilgili taraftarlarına mesaj göndermeyi de ihmal etmeyen Giuliano, ‘’Evimizde oynadığımız maçlarda çok iyi atmosfer oluyor. Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir maçlarında inanılmaz bir ortam vardı. Eminim Galatasaray derbisinde de stadımız tamamen dolu olacak ve taraftarlarımız orada olup bizi destekleyecek" dedi

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz