Futbol

İşte Hulusi Belgü'nün listesi

31 Ekim 2013 Perşembe 20:22 - Son Güncelleme 31 Ekim 2013 Perşembe 23:01

Hulusi Belgü, listesini açıkladı; başkan adaylarını ve medyayı eleştirdi.

Fenerbahçe Kulübü'nde 2 - 3 Kasım'da gerçekleştirilecek Seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesinde başkan adaylığını açıklayan Hulusi Belgü, yönetici listesini açıkladı.

Belgü, Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ve medyaya da eleştiriler getirdi.

Hulusi Belgü, yayınladığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Kasım'da yapılacak olan kongreye çok az zaman kalmasına rağmen, Fenerbahçe için neler yapılacağı tartışılmıyor. Kulübümüzün içinde bulunduğu mali sorunlara nasıl çözüm bulacağımız, gelir dengemizi nasıl arttıracağımız tartışılmıyor. Bu, bir kongreden çok, kişisel bir hesaplaşmaya dönüştü ve medya birimleri de, fikirler ve projelerden bahsetmek yerine atışmaları, hakaretleri ve Cumartesi günü salonda cereyan edebilecek provokasyon senaryolarını yazmayı tercih ediyor.

Örgütlenmiş insanların parayla kiralanıp, adayları rencide edici sloganlar atacağını söylemek yerine, başkan adaylarının kamuoyuyla neden geleceğe yönelik hiç bir fikir paylaşmadığını sorgulasak daha iyi hizmet etmiş olmaz mıyız Fenerbahçe'mize?

Adayların listelerinde kimlerin olduğunu son dakikaya kadar saklamaları en doğal hakları. Buna kimse bir itirazda bulunamaz. Ama listelerdeki insanların dahi bir amaca hizmet etmesi gerektiğini düşünüyorum."

Yönetim kurulu aday listesini açıklayan Belgü, taraftarla yönetimi buluşturacak ve aradaki husumetleri ortadan kaldıracak birini düşündüğünü, listesindeki en önemli ismin Rahmi Eyüboğlu olduğunu bildirdi.

Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor:

Rahmi Eyüboğlu, Abdullah Üçyiğit, Orkun Tosun, Hakan Kodal, Mustafa Baştuğ, Onursal Kocatepe, Işık Eyigüngör, Murat Aşık, Göksel Özonay, Osman Tufan, Mustafa Arslan, Bülent Eriş, Kayhan Darcan, Tahir Sarıoğlu.

Belgü'nün listesindeki Murat Aşık, Rahmi Eyüboğlu ve Işık Eyigöngör, çeşitli dönemlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yönetiminde de yer almıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz