Futbol

İşte Krasic'in gitmek istediği takım

29 Mayıs 2014 Perşembe 16:55 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2014 Perşembe 17:23

Fenerbahçe'nin elden çıkarmak istediği Krasic'in menajerinden açıklama geldi.

Bastia'daki kiralık dönemi biterek Fenerbahçe'ye dönen Milos Krasic'in durumu hakkında menajeri Dejan Joksimovic, Yunan basınına çok önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Joksimovic'in açıklamaları;

Joksimovic, PAOK'un teklifi hakkında: "Şu anda resmi hiçbir şey yok. Sadece gazetelerin yazdıkları var. Geçen yıl PAOK ve bir yönetici Krasic ve Fenerbahçe ile görüştü. Ancak, Bastia'nın teklifi daha cazip geldi. PAOK'un başkanı Bay Savvides ile kişisel olarak tanışıklığım var" dedi.

"Fenerbahçe'nin verdiği Arabistan'dan verdiler"

Joksimovic, şöyle devam etti:

"Selanik muhteşem bir şehir ancak bütün sıkıntı Fenerbahçe ile kontrat. Krasic, Fenerbahçe'den 2.3 milyon avro ve bonuslar kazanıyor. 45 dakika oynasa bile 12 bin avrosu otomatik olarak işler. PAOK geçen sezon kontak kurdu ama transfer gerçekleşmedi. Milos, Fenerbahçe'den kazandığı kadar büyük bir parayı Suudi Arabistan'dan aldı. Ancak, Milos da oraya gitmek istemiyor. PAOK tekrar kontak kurabilir tabii ki"

"PAOK'u istiyoruz"

Krasic'in gönlündeki takımı da açıklayan Joksimovic, "Biz PAOK'u istiyoruz. Krasic'in şu ana kadar ufak sakatlıkları vardı ama hocaları onu tercih etmedi ve fitliğini kaybetti. Sadece 29 yaşında ve büyük bir sakatlık geçirmedi. PAOK, Olympiakos ve Panathinaikos kadar büyük bir kulüp. Dolayısıyla PAOK'u biz de isteriz" ifadesini kullandı.

"Fenerbahçe ile görüşmüş olabilirler"

Joksimovic, Krasic'e teklifler gelip gelmediği konusunda ise, "Şu an bize ulaşan bir teklif yok. Almanya'dan herhangi bir teklif gelmedi. Belki tekrar Rusya'dan teklifler olabilir. PAOK, mücadeleci bir takım ve Krasic gibi oyuncular için ideal bir yer. Ancak, PAOK'un Fenerbahçe ile anlaşması gerekiyor. PAOK şu ana kadar bizle görüşmedi, ama Fenerbahçe ile görüşmüş olabilir" dedi.

"Neredeyse tamamını Fenerbahçe ödedi, Sadece Arabistan'dan teklif var"

Joksimovic, geçen sezon ile ilgili olarak şunları ifade etti:

"Bastia, Krasic'e 800 bin avro ödedi. Geri kalanı Fenerbahçe ödüyordu. Fransa'daki yüzde 50 vergiyi de düşünecek olursak, neredeyse kontratın tamamını Fenerbahçe karşıladı.

Belki de Krasic, Fenerbahçe'de devam eder. Takımdan ona ulaşan kesin bir karar, ültimatom yok. Şu an sadece Suudi Arabistan'dan gelen büyük bir teklif var. Milos, İstanbul'a dönecek ve kararını verecek"

(Sporx)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz