Futbol

İşte Terim'in transfer listesi

28 Aralık 2017 Perşembe 16:06 - Son Güncelleme 28 Aralık 2017 Perşembe 16:46

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı.Teknik Direktör Fatih Terim, başkan Dursun Özbek'le biraraya gelerek, takviye istediği bölgeleri ve isimleri iletecek.

Transfer döneminin yaklaşmasıyla Galatasaray'da çalışmalar yoğunlaştı.Teknik Direktör Fatih Terim, takımda düşünmediği futbolcuları belirlerken, bu isimleri başkan Dursun Özbek'e iletecek.

İkinci yarıya güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Terim, takviye istedİği bölgeler ve isimlerin de listesini oluşturdu.

Transferde önceliği sol beke verecek olan Terim, hazırladığı geniş listeyi başkan Dursun Özbek ile paylaşacak.

Fatih Terim'in sol açık, forvet arkası ve stopere takviye istediği bilinirken, oyunculara gelecek takas teklifleri de değerlendirilecek.

Terim, Milli takım'dan öğrencileri Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor ve Kaan Ayhan gibi genç isimleri listesinde tutuyor.

Kadrodaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen Terim, bu oyuncular için kiralık formülünü düşünürken, transfer toplantısının ardından resmi girişimler başlayacak.

Fernando'nun yaşadığı sakatlık sonrası o bölge için alternatif düşünen tecrübeli teknik adam, performansından memnun olduğu Ryan donk'u takımda tutmak istiyor.

Fatih Terim'in olumsuz rapor vermesi beklenen Tarık, Carrosso, Emrah Başsan ve Umut Gündoğan'ın yerine altyapıdan birçok oyuncu Antalya kampına götürülecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz