Futbol

"İsteyen istediği yere gider. Tümer...'

18 Nisan 2016 Pazartesi 14:45 - Son Güncelleme 18 Nisan 2016 Pazartesi 14:39

Yıldırım, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan oyuncularla ilgili konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile ilgili olarak "Daha iyi şartlar bulacaklarsa gitsinler. 'Avrupa'ya gideceğim' diyorlar, bıraksınlar bu işleri. Türkiye'de kazandıkları paraları Avrupa'da kazanamazlar" dedi.

Ülker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Yıldırım, sezonsonu sözleşmesi bitecek oyuncular hakkında da açıklamalarda bulundu.

"İsteyen istediği yere gider, Caner ve Gökhan..."

Sözleşmesi bitecek futbolcularla gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçından sonra konuşacaklarını anlatan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"İsteyen istediği yere gider. Gökhan, Caner maç başlarıyla 2 milyon avronun üzerinde alıyorlar. Öyle Avrupa'ya falan gidecekler... Bıraksınlar bu işleri. Türkiye'de kazandıklarını başka yerde kazanamazlar. Yabancılar da buraya bunun için geliyor. Oyuncularla Trabzonspor maçından sonra yavaş yavaş konuşmaya başlayacağız. Çocukların kendileriyle konuşacağız. Anlaştıklarımız kalacak. Beşiktaş istiyorsa da giderler, ne yapayım. Geçmişte gitmedi mi veya gelmedi mi? Tümer Metin Beşiktaş'ın kaptanı değil miydi? Fenerbahçe'ye geldi. Profesyonelce hareket etmeleri hakları."

Yıldırım, "Beşiktaşlı bir yönetici, Van Persie'nin bonservis bedeli ödenmeden alınabileceğini söyledi. Buna ne dersiniz?" şeklindeki soruya "Beşiktaş, Van Persie'yi alsaydı. Alamadılar." cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz