Futbol

İtalyanlar kancayı attı

17 Aralık 2014 Çarşamba 10:44 - Son Güncelleme 17 Aralık 2014 Çarşamba 10:53

Devre arası yaklaşırken G.Saray'ın yıldızıyla ilgili bir iddia da ortaya atıldı.

Sezona Cesare Prandelli yönetiminde başlayan fakat alınan kötü sonuçlardan sonra İtalyan teknik adamın yerine Hamza Hamzaoğlu'nu getiren Galatasaray'da taraftarları üzecek bir ayrılık yaşanabilir.

Spor Toto Süper Lig'de 13 hafta sonunda topladığı 28 puanla ikinci sırada bulunan Sarı-kırmızılarda yaşanan maddi sıkıntılar yüzünden yönetim takımın yıldızlarına gelen teklifler değerlendirilmeye almak istiyor. Özellikle eski teknik adamlar Mancini ve Prandelli için İtalyan basının yakın takibinde olan Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sezon başında Pandev ve Dzemaili'yi Galatasaray'a gönderen Napoli'nin devre arasında Sarı-kırmızılıların yıldızı Burak Yılmaz'ı transfer etmek istediği belirtildi. Kadrosunda sadece Higuain ve Duvan Zapata'yı barındıran Napoli'de teknik direktör Rafael Benitez'in bu bölgeye acilen bir transfer istediği ve bu ismin Burak Yılmaz olduğu iddia edildi.

Daha önce birçok İtalyan kulübünun radarına girmeyi başaran milli futbolcunun Hamza Hamzaoğlu'nun gelişinden sonra artan form grafiğinin bu transferde etkili olduğu aktarıldı. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre kariyerinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımların da bulunduğu Burak Yılmaz'ın Avrupa'da futbol oynamak istemesinin Napoli'nin elini güçlendirirken, Galatasaray yönetiminin 29 yaşındaki golcü için yüksek bir bonservis bedeli istemesi bekleniyor. Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 20 maçta 11 gol atma başarısı gösteren Burak Yılmaz için Napoli'nin yakın zamanda Sarı-kırmızılı yönetimin kapısını çalacağı öğrenildi.

EUROSPORT

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz