Futbol

İtalyanlar onu istiyor!

02 Mart 2014 Pazar 17:20 - Son Güncelleme 02 Mart 2014 Pazar 17:27

Roberto Mancini, İtalya Milli Takımı’na sıcak baktığını açıkladı.

Roberto Mancini’nin Radio Deejay’a verdiği röportaj geniş yankı uyandırdı.

İtalya Milli Takımı ile ilgili soruya, olumlu bir yanıt vererek bunun mümkün olabileceğini dile getiren Galatasaray Teknik Direktörü, sarı kırmızılı taraftarları korkuttu.

Ancak Galatasaray cephesini bu konuda bekleyen bir başka tehlikenin daha olduğu ortaya çıktı. Bu da İtalyan futbolseverlerin de Mancini’yi milli takımın başında görmek istemeleri. Çizme’de bu konuyla ilgili olarak gerçekleştirilen son ankette Roberto Mancini’nin ismi üst sıralarda yer aldı.

Goal.com İtalya’nın “Milli takımın yeni hocası olarak kimi istersiniz?” sorusuna katılımcıların yüzde 24’ü ‘Antonio Conte’ cevabını verdi. İtalya’nın şu anki hocası için ‘Hala Prandelli’ yanıtını verenler yüzde 22’lik bir dilimi bulurken, yüksek bir oy oranıyla ‘Roberto Mancini’ şıkkını işaretleyenler de yüzde 21 olarak belirdi.

Sonuçlarla ilgili yapılan değerlendirmede Roberto Mancini’nin en önemli aday olarak görüldüğü ifade edildi. Cesare Prandelli’nin Dünya Kupası’nın ardından görevi bırakmasına kesin gözüyle bakılırken, Conte’nin de Juventus’un başından ayrılmasının beklenmediği ifade edildi. Bu durumda en çok oyu alan isim olarak Mancini’nin öne çıktığına dikkat çekildi.

İtalya Milli Takımı’na sıcak baktığını açıklayan Roberto Mancini’nin ardından, İtalyan taraftarların da kendisini teknik direktör olarak görmek istemelerinin, hocayı milli takıma yaklaştıran bir etmen olabileceği yorumu yapıldı.

Skorer

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz