Futbol

''İyi başladık kötü bitirdik''

29 Ekim 2016 Cumartesi 16:28 - Son Güncelleme 29 Ekim 2016 Cumartesi 13:31

Osmanlıspor teknik direktörü Akçay, iyi başladıkları maçı kötü bitirdiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmek için bu maçı kazanmaları gerektiğini belirterek, galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi oynayıp haklı bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

Osmanlıspor maçı öncesinde derslerine iyi çalıştıklarını anlatan Kartal, "Geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmek için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Osmanlıspor maçına hakikaten çok iyi çalışmıştık. Dersimizi almıştık. Oyuncu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, istediğimiz hemen her şeyi sahaya yansıttılar." dedi.

Hava şartları ve zemin koşullarının futbol oynamayı her iki taraf adına da zorlaştırdığını belirten İsmail Kartal, İlhan Parlak'ın performansıyla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Bu takımdaki tüm oyuncularımız gibi İlhan da çok değerli. İnşallah bu hafta attığı gol, İlhan'ın taraftarla kucaklaşmasını sağlayacak. İlhan çok karakterli ve kaliteli bir oyuncu. Kimin oynadığı veya kimin gol attığına bakmaksızın, takımımızın kazanmasına odaklanmalıyız. Golü İlhan atar, Ghilas veya Putsila atar. Bu önemli değil. Önemli olan aldığımız sonuçlardır."

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise geçen hafta kaybeden iki takımın da sahaya kazanma arzusuyla çıktığını söyledi.

Karşılaşmadan istedikleri sonucu alamadıklarına işaret eden Akçay, "İyi başladığımız maçı kötü bitirdik. Gerek fiziksel gerekse ruhsal istediğimiz ortamı yakalayamadık. Öne geçmişken, çok erken gol yememiz de bizim gardımızı düşürdü. Sanıyorum oyuncularım bugün tepki verme konusunda sınıfta kaldılar. Rakibi kutluyorum." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz