Futbol

''İyi bir ivme kazandık''

22 Ekim 2015 Perşembe 16:57 - Son Güncelleme 22 Ekim 2015 Perşembe 17:01

Korkmaz: ''Gaziantepspor karşısında kazanmaya oynayacağız''

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor galibiyetinin ardından Gaziantepspor karşısında da kazanmak istediklerini söyledi.

Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligin 9. haftasında 24 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor'la yapacakları mücadeleyi değerlendiren Korkmaz, takım performansının iyiye gittiğini belirtti.

Trabzonspor'u 3-2 yendikleri maçta bireysel hataların da yapıldığını ancak bunları zamanla en aza indireceklerini anlatan Korkmaz, "Trabzonspor maçını kazanmanın ne kadar değerli olduğunu Gaziantepspor maçında da göstermemiz lazım. Gaziantepspor karşısında kazanmaya oynayacağız. Kazanamıyorsak kaybetmememiz lazım çünkü rakibimizle puan farkının açılmaması gerekiyor. İyi bir ivme kazandık, daha da iyi olmalı" diye konuştu.

Takımdaki azmin kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Korkmaz, 'Takım halinde oynarsak kazanırız' düşüncesini benimsediklerini ifade etti.

Gaziantepspor'un gol attıktan sonra kapanan bir yapıya sahip olduğuna dikkati çeken Bülent Korkmaz, maçta ilk golü atıp öne geçmeleri halinde rahatlayacaklarını kaydetti.

Takım performansının daha iyi olacağını aktaran Korkmaz, şöyle konuştu:

"Takım savunmasını sahada görmek istiyorum. Benim için taktik antrenman ve pozisyon oyunu çok önemlidir. Oyuncular bunu yapmaya çalışıyor. Şu an için memnunuz ama bunu daha da geliştirmemiz lazım. Hataları en aza indirmemiz lazım. Haftalar geçtikçe oyuncularımız bunu daha iyi yapacaktır. Yaparlarsa bizim işimiz daha rahat olur."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz