Futbol

“İyi ki o selamı vermişim”

04 Kasım 2019 Pazartesi 16:49 - Son Güncelleme 04 Kasım 2019 Pazartesi 17:06

Kayserispor ile çıktığı ilk maçta Fenerbahçe galibiyeti yaşayan Bülent Uygun, TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu. 'İyi ki 25 sene önce o asker selamını vermişim" diyen Uygun, Kayserispor'u ligde tutarak destan yazacaklarını söyledi.

Bülent Uygun’un açıklamalarından satır başları şöyle: 

“Sezon başından beri yaşanan kaos, ekonomik eksiklikler ve beklentiler takımda dalgalanmalar oluşmuştu. Takımsal olarak bir analiz yaptık. Sonra da göreve geldik. Burada takıma inanarak geldik ve futbolculara da ilettik. Peşinat istemediğimi söyledim ve onların futbolculara aktarılmasını ilettim. Çocuklar bize inandı”

“Daha çok duran top, mental yönünden hazırlık yaptık. İyi mücadele ettik. Doğru pozisyon aldık. 3 puanı da seyircimize, şehrimize armağan ettik”

‘İyi ki o selamı vermişim’

“25 sene yine bir şehit vermiştik. Başkanımız da ‘gel bana selam ver’ demişti. O gün selamımızı verdik. Yıllar boyunca terör örgütleri de tehdit etti. Yılmadık. İyi ki o selamı vermişim. Bugün de tüm sporcularımızın asker selamı vermesi milletimizi ne kadar çok sevdiğimizin göstergesidir”

‘Kayseri’yi kümede tutarak destan yazacağız’

“Benim başaramayacağımı düşünen bir kesim vardı. Sivasspor’u son sırada alıp Avrupa’ya kadar gitmiştik. Eskişehir, Elazığ, Antep’te, Katar’da başarılı olduk. Puan ortalaması en yüksek hocalardan biri olduk. Kayserispor da riskli olabilirdi ama yüzlerce Bülent feda olsun dedik. Kayseri’yi kümede kalarak bir destan yazacağız”

‘Hakemlerin iyi eğitime ihtiyaçları var’

“2007’de hakemlerin profesyonel olması gerektiğini söylemiştim. Hakemlerin iyi eğitime ihtiyaçları var. Bir plan veya proje üretmiyoruz.”

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz