Futbol

Kadıköy'de 'yönetim istifa' sesleri!

16 Ekim 2016 Pazar 18:32 - Son Güncelleme 16 Ekim 2016 Pazar 15:39

Fenerbahçeli taraftarlar, kaybedilen 2 puanın faturasını yönetime çıkardı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kalarak, puan kayıplarına yenisini ekledi.

Ülker Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını 36. dakikasında Mehmet Topal'ın attığı golle önde kapatan Fenerbahçe karşısında Aytemiz Alanyaspor, 59. dakikada Daniel Candeias'la eşitliği yakaladı. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe'nin galibiyet çabası yeterli olmadı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 9'a yükselten Fenerbahçe, ligin zirvesindeki Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü.

Aytemiz Alanyaspor ise iki maçlık yenilgi serisini sonlandırarak puanını 8'e yükseltti.

Mehmet Topal'dan sezonun ilk golü

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, bu sezon ilk golünü kaydetti. Maçın 36. dakikasında takımının tek golünü kaydeden Mehmet, bu sezon oynadığı 10. resmi maçında ilk kez fileleri havalandırdı.

Emenike'den değişiklik tepkisi

Sarı-lacivertli futbolcu Emenike, maçın 64. dakikasında oyundan alınmasına tepki gösterdi.

Değişiklik tabelasında numarasını görünce olduğu yerde bir süre duran Emenike, daha sonra ağır hareketlerle kenara geldi. Emenike kendisinin yerine oyuna dahil olan Aatif Chahechouhe'nun de elini sıkmadı.

Emenike, değişiklikten sonra oturmak için yöneldiği yedek kulübesinden soyunma odasına gitmesi yönünde talimat alınca sahayı terk etti.

Emenike'ye kırmızı kart isteği

Karşılaşmanın hemen başında Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike'nin rakibine yaptığı harekete Aytemiz Alanyaspor takımı kırmızı kart bekledi.

Maçın 2. dakikasında yaşanan bir karambolde Aytemiz Alanyasporlu Kenneth Omeruo, vatandaşı Emenike'nin topsuz alanda yaptığı müdahale sonucu yüzünü tutarak yerde kaldı. Bu pozisyondan sonra Akdeniz ekibinin futbolcuları Emenike'nin oyundan atılmasını istese de hakem Alper Ulusoy, Nijeryalı forvete kart göstermedi.

Chahechouhe, ilk kez ligde oynadı

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Faslı futbolcu Atif Chahechouhe, sarı-lacivertli formayı ilk kez Süper Lig'de giydi.

Avrupa kupalarında 4 maçta forma şansı bulan Chahechouhe, ligin ilk 6 haftasında teknik direktör Dick Advocaat tarafından düşünülmemişti.

Chahechouhe, maçın 64. dakikasında Emenike'nin yerine oyuna dahil oldu.

Mehmet Topal ceza sınırına geldi

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, sarı kart ceza sınırına geldi. Aytemiz Alanyaspor maçının 41. dakikasında sarı kartla cezalandırılan Mehmet, bu sezon 3. kez sarı kart gördü. Tecrübeli futbolcu bir sarı kart daha görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

"Yönetim istifa" sesleri yükseldi

Fenerbahçeli taraftarlar, kaybedilen 2 puanın faturasını yönetime çıkardı.

Maçtan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayan sarı-lacivertli taraftarlar, uzun süre Ülker Stadı'nın tribünlerini boşaltmayarak, "yönetim istifa" tezahüratında bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy'den alınan 1 puanın sevincini kendi taraftarlarıyla yaşayan Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları ise alkışladı.

Ba'ya tepki

Fenerbahçeli taraftarlar, eski futbolcuları Abdoulaye Ba'ya tepki gösterdi. Maçın ilk yarısında yaptığı fauller sonrası taraftarın tepkisini çeken Ba, top ayağına her geldiğinde ıslıkla protesto edildi.

Fenerbahçe kalesini yine kapatamadı

Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta da kalesinde gol görmüş oldu.

Geride kalan sezonun son 3 maçında kalesinde gol gören Fenerbahçe, bu sezonun ilk 7 haftasında da rakiplerinin skor üretmesini engelleyemedi.

Son olarak geçen sezonun 31. haftasında Gaziantepspor'a gol şansı tanımayan sarı-lacivertlilerin, daha sonraki 10 maçta kalesini korumayı başaramadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz