Futbol

Kafkas'tan net mesaj!

23 Ekim 2013 Çarşamba 16:47 - Son Güncelleme 23 Ekim 2013 Çarşamba 16:51

Tolunay Kafkas'tan futbolculara gözdağı...

Kardemir Karabükspor' teknik direktörü Tolunay Kafkas, futbolcularına "Görevini yapan oyuncu ile yola devam edeceğiz. Etmeyen ile de yollarımızı ayıracağız" diyerek gözdağı verdi.

Cumartesi günü oynanacak MP Antalyaspor maçı hazırlıkları öncesinde açıklamalarda bulunan genç teknik adam, oynadıkları futbolun karşılıklarını artık almak istediklerini ifade etti.

Kafkas, "Bir şey söylemek çok ses getirmiyor. Bizim baktığımız açıdan başkalarının da bakması lazım. Bizim kimseyi kötülemek veya yerden yere vurmak anlamında değil, daha iyi olsun diye bazı şeyleri söylüyoruz. Önümüzde zorlu bir Antalyaspor maçı var. Oynadığımız oyunun karşılığını alamadığımız maçlar var. Eksik kalıyoruz ve bu bizim için handikap. Bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz.

20 tane oyuncu var ve biz bu oyuncuların hepsini oynaması için aldık. Sahaya 11 oyuncu ile çıkıyoruz. Görevini yapan oyuncular burada görevine devam edecek, görevini yapmayan oyuncularla da yollarımızı ayıracağız. Oynayan oyuncular buradan çakıl taşı almıyor, para alıyorlar. Görevlerini yerine getirecekler." diye konuştu.

Genç hoca, devre arasında da kadroya 3 veya 4 oyuncu transfer edeceklerini ve bunların ikisinin yerli, ikisininde yabancı olacağını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz