Futbol

Kalpar ve Kafkas beraberlik için ne dedi?

18 Aralık 2016 Pazar 23:57 - Son Güncelleme 18 Aralık 2016 Pazar 21:02

Aytemiz Alanyaspor ve Akhisar Belediyespor maçının ardından teknik direktörler, golsüz biten maçı değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Akhisar Belediyespor'la 0-0 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "İki takım da birer puanı hak etti." dedi.

Kalpar, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında gol pozisyonu üretmekte zorlandıklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor'un özellikle orta alanı iyi kontrol eden bir takım olduğunu belirten Kalpar, "Çok iyi mücadele eden ve koşan bir ekiple karşılaştık. Dolayısıyla oyunun büyük bir kısmı, orta saha mücadelesiyle geçti. Gol atanın kazanacağı bir maçtı." diye konuştu.

İki haftadır gol yemediklerini anımsatan ve bunun önemine vurgu yapan Kalpar, şunları kaydetti:

"Gol yemeden, attığında o maçı kazanıyorsun. Bugün gol yemedik ama atamadık da. İki takım da birer puanı hak etti. İki takımı da kutlamak lazım. Onlar da iyi mücadele etti. En azından kaybetmedik. Rakibimiz olarak gördüğümüz Akhisar Belediyespor'un bir puan üzerinde olmaya devam ettik. Bu bile çok önemli. Ligde bir puanın ve bir golün çok değerli olduğunu yaşayanlar bilir. Ben de bunu yaşayanlardanım."

Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise 90 dakika boyunca rakiplerine pozisyon vermediklerini ifade etti.

Oyuncularını ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik eden Kafkas, "Antrenmanda çalıştıklarımızı aynen sahaya yansıttık. Biraz daha pozisyon üretmemiz gerekiyordu. Orta saha oyuncularımızın ilerideki oyuncularımıza biraz daha destek vermesi lazımdı. Toplu, topsuz hücum koşuları çalışmıştık. Biraz eksik oldu. Aytemiz Alanyaspor gibi bir takımdan alınan bir puan da değerlidir. Aytemiz Alanyaspor'a başarılar diliyorum." şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz