Futbol

“Kampa 9 kişiyle giriyoruz”

02 Temmuz 2019 Salı 15:45 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2019 Salı 15:52

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TRT SPOR’a konuk oldu. Kampa 9 kişiyle başlayacaklarını söyleyen Çalımbay en az 12 transfer yapacaklarını ifade etti.

Rıza Çalımbay'ın TRT SPOR'a yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle: 

“Muammer Yıldırım ile iki yıllık sözleşme imzaladık. En sağlam yerimiz kale. Üçü de çok iyi kaleci. 5 yıllık bir geleceğini kurtardı Sivasspor”

"En az 12 oyuncu lazım"

“9 kişiyle kampa giriyoruz. Yayıncı kuruluşla yapılan görüşmelerden dolayı elimiz kolumuz bağlı. Bir şey yapamıyoruz. İskeletimiz yok. Maddi ve zaman açısından sıkıntı oluyor. İyi bir kadro kurmamız gerekiyor. Paramız olsa 10 kez kurmuştum takımı. Maddiyatı da dengede tutmamız gerekiyor. Yönetime liste verdik. Çalışıyorlar. Kamptan önce birkaç oyuncu gelirse mutlu oluruz. Tamamlanmazsa bizim için sıkıntı olabilir. Kadro 24-25 kişi olması gerekiyor. En az 12 transfere ihtiyacımız var.

"Eren Derdiyok'a teklifimizi yaptık"

“Eren Derdiyok’a teklifi yaptık. Eren ile bugün tekrar görüşeceğiz. Diabate kiralıktı. Takımı karar verecek. Ndinga boşta. Çevirmeye çalışıyoruz. Onu beğendim. 10 milyon euro’ya kadar bütçe verildi ama transfere yaklaşık 5 milyon euro filan kalıyor.”

"Emre Kılınç'tan para gelirse..."

“Emre Kılınç iyi bir parayla giderse ondan gelecek parayla daha fazla oyuncu transferi yapabiliriz”

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz