Futbol

Karaman'dan 3 puan yorumu: Kazandık ama...

06 Nisan 2019 Cumartesi 20:22 - Son Güncelleme 06 Nisan 2019 Cumartesi 20:28

Demir Grup Sivasspor'u deplasmanda 3-1 yenen İstikbal Mobilya Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Kazandık, yukarıya yakınız ama aşağıdan da yüzde 100 uzaklaşmış değiliz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u deplasmanda 3-1 yenen İstikbal Mobilya Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Karaman, oyunun ilk 15 dakikasında iyi pozisyon yakaladıklarını dile getirdi.

İlk devre çok dramatik bir maç izlediklerini belirten Karaman, "Sınırlı bir kadroyla mücadele ediyoruz. Milli takımdan sakat dönen oyuncularımız oldu" değerlendirmesinde bulundu.

İkinci yarıda topla oynama yüzdesini rakibe kaptırdıklarını vurgulayan Karaman, kırmızı-beyazlı ekibe net pozisyonlar vermediklerine dikkati çekerek, "Önemli bir deplasmanda 3 puan aldık. Dolayısıyla kaybetsek puan cetvelinde aşağıya yakın olacaktık. Kazandık, yukarıya yakınız ama aşağıdan da yüzde 100 uzaklaşmış değiliz. Oyuncularımızı tebrik etmek istiyorum. 12-13 kişilik kadroyla 14'e yakın üst düzey maç oynamak kolay değil." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz