Futbol

Karaman'dan 'Love' kararına destek

29 Ocak 2018 Pazartesi 18:48 - Son Güncelleme 29 Ocak 2018 Pazartesi 18:49

Vagner Love'ın Beşiktaş'a transferini değerlendiren Hikmet Karaman, bu sezon ligde işlerinin kolay olmadığını söyledi.

Transfer dönemini en verimli şekilde kapatmak istediklerini anlatan Karaman, "Şu anda 9 takımın küme düşme potasında olması zorlu süreci de beraberinde getiriyor. Biz o potaya girmek istemiyoruz. O potadan uzaklaşmak istiyoruz. O potaya girdiğinizde lig sonuna kadar sürüyor." diye konuştu.

Bursaspor maçına kadar topladıkları 18 puan ile küme düşme potası yakınında bulunduklarını aktaran Karaman, şu ifadeleri kullandı:

"Kaybetseydik, alttakiler kazansaydı son 3 sıranın içinde yer alacaktık. O potanın içindeyiz hedefimiz o potanın içinde yer almamak. O potadan sağlıklı bir yere çıkmak. Ligde 40 puana ulaşmak istiyoruz. 40 puan güzel bir puan. En büyük hedefim o. Çünkü Vagner Love gitti. Vagner Love'sız maç kazanamamışız. İlk defa Vagner Love'sız maç kazandık ve forvetimiz yoktu. Oyuncu arkadaşlar iyi iş çıkardı."

Karaman, Vagner Love transferinde yönetimin doğru hamleler gerçekleştirdiğini anlatarak transferde Alanyaspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edildiğini belirtti.

AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ise Alanyaspor'un Türkiye ve Avrupa'nın her yerinde artık adından söz ettirmeye başladığını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz