Futbol

"Karaman'ı göndermek içime sinmedi"

07 Ekim 2019 Pazartesi 16:39 - Son Güncelleme 07 Ekim 2019 Pazartesi 16:53

Ligde galibiyet alamayan iki takımdan biri olan Kayserispor’da başkan Erol Bedir ve ardından da Hikmet Karaman istifa etti. Erol Bedir, TRT SPOR’a önemli açıklamalarda bulundu.

Erol Bedir’in açıklamalarından satır başları şöyle: 

“3 yıla yakındır Kayserispor’u yönetmeye çalışıyorum. Büyük oranda sıkıntılı günler geçirdik. Her şeyin bir sonu var. Sezon başında genel kurul istedim ama aday çıkmadı. Ben de devam ettim. Ama kendimden çok şey vermeye başlamıştım. Sportif sıkıntılar ve hakem hatalarından dolayı hocayı gönderip benim devam edeceğimi düşünmüşlerdi. Başarısızlıkta da kendimde pay gördüm ve hocadan önce ben ayrıldım görevimden. O da ardımdan istifa etti”

“Bütün kurumlar ekonomik olarak zorluk yaşıyor. Bizde de var. Kayseri’deki işadamları da zorluk yaşıyor. Şehrin de desteğiyle ekonomik olarak sıkıntı yaşanmaz yapılanmadan sonra. Bu yıl da devam etsem seneye bırakmak zorundaydım. Hikmet Hoca’yı göndererek görevime devam edemezdim. Ben görevden ayrıldım”

“Yaşanan hakem hataları ve verilen cezalar bizi bu noktaya getirdi. Benim gelirim, benim moralim gitti. Federasyon da üzülüyor ama olan hata olduğuyla kalıyor. Galatasaray maçı, Konyaspor maçı…”

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz