Futbol

Karcemarskas kalacak mı?

30 Mart 2016 Çarşamba 19:56 - Son Güncelleme 30 Mart 2016 Çarşamba 17:00

Gaziantepspor teknik direktörü Topçu'dan, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalar...

Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray maçında olduğu gibi Trabzonspor karşısında da saha avantajlarını kullanmak istediklerini söyledi.

Topçu, geçen hafta çok değerli bir beraberlik elde ettiklerini, kaybetmeleri durumunda düşme hattında bulunan takımlarla puan farkının eriyeceğini anımsattı.

Trabzonspor'un çok kaliteli bir takım, oyuncularının ise çok değerli olduğunu aktaran Topçu, "Rakibimiz çok kaliteli oyunculardan kurulu ama netice itibariyle istedikleri sonuçları alamadı. Trabzonspor da biz de üst sıralardaki takımları yakalamak istiyoruz. O yüzden önemli bir maç. Galatasaray maçında olduğu gibi Trabzonspor karşısında da saha avantajımızı kullanmak istiyoruz" dedi.

Taraftara seslenen Topçu, güçlü bir takıma karşı taraftar desteğiyle istedikleri sonuçları alabileceklerini vurguladı.

- Muhammet Demir'in performansı"

Topçu, devre arasında Gaziantepspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Muhmmet Demir'in yeni takımındaki performansının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Muhammet çok değerli ve Gaziantepspor'a yıllarını veren bir oyuncu. Onunla çok güzel günlerimiz geçti. Gaziantep'te güzel bir grafik yakalamıştı. Aslında Trabzon'un hedefleri farklı olduğu için bazen futbolcular gerekli şansı bulamayabiliyor. Muhammet'in Trabzon'daki performansından yola çıkarak kalitesi konusunda kimse farklı bir şey düşünemez. Hem kaliteli hem de karakterli bir oyuncu. Formunun her geçen gün artacağını düşünüyorum."

Mutlu Topçu, devre arasında takıma dahil olan golcü oyuncu Habib Habibou'nun uzun bir aradan sonra ilk kez idmana çıkmasıyla ilgili de "Habibou, bugün ilk idmanına çıkıyor. Bugün ve yarın vereceği performans, Trabzonspor maçında olup olamayacağı konusunda etkili olacak. Ama ben hazır olduğunu pek düşünmüyorum. Durumuna bakıp karar vereceğiz, direkt olmasa bile duruma göre bakıp ona göre Habibou'ya şans verebiliriz" görüşlerine yer verdi.

- "Umarım Karcemarskas kalır"

Genç teknik adam, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Karcemarskas'a çeşitli kulüpler tarafından teklifler geldiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine de şunları kaydetti:

"Karcemarskas, Gaziantep'teki 6. sezonunu tamamlıyor. Bizim için hem değerli bir insan ve kaleci, ayrıca Gaziantepspor'un vazgeçilmezlerinden. Biz kalmasından yanayız. Bu konuda kulübümüz de şartları zorlayarak güzel bir teklif sundu. O da şimdilik şartları düşünüyor. Tabi ki onun da kendi gelecek planlaması vardır. Ona da saygı duymak lazım. Karcemarskas artık Gaziantepspor ile özdeşleştirilebilir. Çok önemli bir oyuncu, umarım kalır. Ama önümüzde 8 hafta var ve sözleşmesi devam ediyor. Kendisinin en doğru kararı vereceğini düşünüyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz