Futbol

Karşılıklı suçlamalar

01 Kasım 2013 Cuma 18:47 - Son Güncelleme 01 Kasım 2013 Cuma 19:01

Yıldırım ile Aydınlar, sadece vaatlerde bulunmadı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında, başkan adaylarından eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a ağır suçlamalarda bulundu ve sorular yöneltti.

Yıldırım'ın en önemli soruları 3 Temmuz şike süreci ile ilgiliydi.

O dönemde Futbol Federasyonu Başkanı olan Aydınlar'a "2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir?", "Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a verecek misin?" şeklinde sorular yöneltmişti.

Toplam 13 maddelik sorulara Aydınlar tek tek karşılık vermedi ancak söylediği bir söz basın toplantısına damga vurdu.

Aydınlar şöyle dedi:

"O kupa yağmurda çamurda takımını yanlız bırakmayan kalpleriyle takımına sahip çıkan taraftarların, sahada ter döken futbolcuların, teknik kadronun analarının ak sütü gibi helaldir. Ve tüm Fenerbahçelilerin gönüllerinde sonsuza dek saklayacakları şampiyonluk öyküsü olarak kalacaktır."

Aydınlar, konunun bu şekilde gündemde tutulmasının sorumluluğunun ise Aziz Yıldırım'da olduğunu ifade etti.

İbrahim Akın ile hiç karşılaşmadığını savunan Mehmet Ali Aydınlar, futbolcunun, Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında iddia ettiği, "İbrahim Akın'a yapmadığı şikeyi kabul etmesi halinde lisans verme vaadi ve baskı" suçlamasını da yalanladı. İbrahim Akın'ın açıklamaları, kendi sesi ve görüntüsüyle salonda yayınlandı.

"Müfterisin!"

Toplantının en hareketli anlarından biri de Kadıköy Grubu lideri Kazım Bayülken'in söz aldığı anlarda yaşandı. Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında, Bayülken'e seçilmek için 500 bin dolar para verdiği iddiasını Bayülken yalanladı. Bayülken, "Yıldırım'ı müfteri ilan ediyorum. 15 yıl önce bizim katkımızla seçilmişti, gidişinde de payım olsun istiyorum" dedi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz