Futbol

Kartal: "Alt sıralar karışıyor"

01 Kasım 2016 Salı 14:13 - Son Güncelleme 01 Kasım 2016 Salı 11:16

İsmail Kartal: "Aytemiz Alanyaspor'a karşı iyi mücadele edip, Gaziantep'e puan veya puanlarla döneceğiz"

Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, Aytemiz Alanyaspor'a karşı iyi mücadele edip, Gaziantep'e puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Kartal, geçen hafta mağlup ettikleri Osmanlıspor'un güçlü bir takım olduğunu, ligde ve Avrupa'da aldığı sonuçlarla bu kalitesini ortaya koyduğunu dile getirdi.

Osmanlıspor'a karşı nasıl mücadele edeceklerini geçen hafta boyunca futbolcularla paylaştıklarını anlatan Kartal, akıllı bir oyunla haklı bir galibiyet elde ettiklerini vurguladı.

Bu hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kartal, "İnşallah Aytemiz Alanyaspor'a karşı iyi mücadele edip, Gaziantep'e puan veya puanlarla döneceğiz." dedi.

- Dört oyuncu sakat

Takımdaki dört oyuncunun sakatlığının söz konusu olduğunu anlatan Kartal, şöyle konuştu:

"Belki Muhammet İldiz yetişebilir ama Ghilas, Fatau ve Orkan Çınar'ın yetişmesi zor görünüyor. Elimizdeki diğer oyuncularla maça çıkacağız. Takımdaki her oyuncu çok değerlidir ve birbirinden kıymetlidir. Oynamayacak arkadaşların yerine başka arkadaşlar görev alacak. İnşallah onlar da bu şansı iyi değerlendirecek."

- "Ligin alt kısmı karışıyor"

Kartal, ligdeki her takımın herkesten puan veya puanlar alabildiği bir dönemin yaşandığına işaret ederek, şöyle devam etti:

"Ligin alt kısmı karışıyor. Herkes, herkesten puan veya puanlar alabiliyor. Bunun bilincinde çalışıyoruz. Lig gerçekten diğer yıllara göre zorlu şekilde geçiyor. Biz de bunu çalışarak, rakipleri iyi analiz yaparak aşmaya çalışıyoruz. Hedefimiz sıkıntısız yolumuza devam etmek."

- Antrenmandan notlar

Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Kartal nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, yağmurlu hava nedeniyle spor salonunda başladı.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanı, İlker Günaslan, Orkan Çınar, Brono Mota ve Muhammet İldiz takımdan ayrı düz koşu yaparak tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz