Futbol

Kartal: Farklı mağlup olmayı hak etmedik

27 Eylül 2019 Cuma 23:44 - Son Güncelleme 27 Eylül 2019 Cuma 23:48

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İsmail Kartal, "Farklı mağlup olmayı hak etmedik, rakibimizin yakaladığı her pozisyon gol oldu" diye konuştu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçı farklı kaybetmeyi hak etmediklerini belirtti.

Hafta başından itibaren rakiplerinin gücünü ve özelliklerini oyuncularına anlattığını dile getiren Kartal, "Maç berabere giderken yüzde 100 net pozisyonumuz vardı. Bireysel hatalardan gol yiyip geriye düştük. 2-0'dan sonra oyuna bir karakter koyduk. Pozisyonlarımız da vardı ama olmadı. Rakibimiz yakaladığı fırsatları değerlendirdi. Bugün farklı mağlup olmayı hak etmedik, rakibimizin yakaladığı her pozisyon gol oldu." ifadelerini kullandı.

Galibiyetten dolayı rakiplerini tebrik eden İsmail Kartal, Mostapha El Kabir ve Umar Aminu'nun yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz