Futbol

Kartal ikinci yarı uçuyor

17 Nisan 2019 Çarşamba 11:29 - Son Güncelleme 17 Nisan 2019 Çarşamba 12:24

Beşiktaş’ta üst üste alınan galibiyetler sonrasında keyifler yerinde. Siyah beyazlılar, Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki en başarılı ikinci yarıyı yaşıyor. Ligin ilk yarısında özellikle iç sahada hayal kırıklığı yaşayan siyah beyazlılar, ikinci devrede ise bambaşka bir görüntüye büründü.

11 haftadır kaybetmeyen Beşiktaş, bu maçlarda 27 puan topladı. Bu süreçte 8 kez kazanan Kartal, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Fenerbahçe ve Kayserispor mücadelelerinde ise eşitliği bozamadı.

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'nın yokluğunda 4-3-3 sistemine döndü ve Adem Ljajic'in önderliğinde hücumda oldukça etkili oldu. Orta saha kurgusunu bozmak istemeyen Şenol Güneş'i, Caner Erkin'in cezalı olması düşündürüyor.

Deneyimli çalıştırıcı, sağlık ekibinden Adriano'nun bu maça yetiştirilmesini istedi. Güneş, antrenmanlarda ise Medel'i sol bekte deniyor.

Sol bekte Şilili futbolcunun oynaması halinde orta saha için en önemli aday, uzun süredir formaya hasret kalan Oğuzhan Özyakup olacak.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz