Futbol

Kartal: Kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz

28 Aralık 2020 Pazartesi 19:48 - Son Güncelleme 28 Aralık 2020 Pazartesi 19:53  |  Kaynak : AA

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 beraber kaldıkları Çaykur Rizespor maçına ilişkin, "Kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. Bugün de kaybetmedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta galip geldikleri için morallerinin yüksek olduğunu, o yüzden de maça iyi başladıklarını söyledi. 

İlk 15 dakikada bir gol bulduklarını ifade eden Kartal, şunları kaydetti:

"İki tane de yüzde yüz gol kaçırdık. Bu golleri atabilseydik, maçı kazanan taraf olabilirdik. Daha sonra Çaykur Rizespor'un baskılı oyunu karşısında biraz geri çekildik. Çaykur Rizespor'un da pozisyonları vardı. İlk devreyi 1-0 önde kapattık. İkinci yarı oyunu dengeledik ama duran toptan beklemediğimiz bir gol yedik. Sakat ve hasta oyuncularımız nedeniyle takımda rotasyon yapamıyoruz. Hep aynı oyunculara yüklendiğimiz için yük dağılımını yapamıyoruz. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptı, maç 1-1 berabere bitti. Kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. Bugün de kaybetmedik. Kazanabilirdik de. Bir puan için oyuncularımı tebrik ediyorum."  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz