Futbol

Kartal'dan Bülent Yıldırım'a tepki

30 Ekim 2015 Cuma 09:32 - Son Güncelleme 30 Ekim 2015 Cuma 09:00

"Bu akşam verdiği kararları bir kez daha gözden geçirmesini istiyorum."

Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'a 4-0 yenildikleri karşılaşmada ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini ancak tartışmalı hakem kararlarıyla da birlikte oyundan düştüklerini söyledi.

Maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, "Buraya puan almak için gelmiştik. Erken yediğimiz ilk golden sonra 40. dakikalara kadar da iyiydik. Pozisyonlarımız vardı. Tartışmaya açık hakem kararları ve penaltı sonrası oyundan düştük. Takım olarak gücümüz de belli" diye konuştu.

İlk yarıyı 3-0 geride kapattıklarını ve takımın moral olarak çöküntü içine girdiğini dile getiren Kartal, "İkinci yarı için takımı yeniden motive ettik ve sahaya sürdük. İyi de mücadele ettik ama sonuç olarak mağlup olduk" değerlendirmesinde bulundu.

"Yıldırım'ın bu akşam verdiği kararları bir kez daha gözden geçirmesini istiyorum"

Ligin kalan maçlarına konsantre olacaklarını anlatan Kartal, "Artık önümüze bakıyoruz. Devre arasına kadar 4'ü içeride olmak üzere 7 maçımız var. Evimizdeki karşılaşmaları kazanıp, dış saha maçlarından da puan çıkartmaya çalışacağız. Ligin son sırasında olsak da ümidimizi yitirmedik. Hakem Bülent Yıldırım'ın bu akşam verdiği kararları bir kez daha gözden geçirmesini istiyorum. Takım olarak gücümüz zaten belli. Bu tip kararlar da olunca fazla şansınız kalmıyor" şeklinde konuştu.

İsmail Kartal, geçen sezon başında bulunduğu Fenerbahçe'nin bu sezon pozisyon yönünden çok daha kısır maçlar çıkarttığı şeklindeki bir soru üzerine, "Ben ve ekibim geçen sene hayatımızın en zor ve en güzel dönemini geçirdik. Bu konuda yorum yapmayacağım" cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz