Futbol

Kartal'ın yeni hedefi bir Juveli!

19 Haziran 2015 Cuma 13:44 - Son Güncelleme 19 Haziran 2015 Cuma 13:54

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Isla için Juventus ile temasa geçti.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş ilk olarak sağ bek transferini bitirmek istiyor. Glen Jonhson, Maxi Pereira gibi bir çok oyuncuyla temasa geçen siyah beyazlıların gündemindeki son ismin Mauricio Isla olduğu öğrenildi

Juventus'un geçen sezon İngiliz ekibi Queens Park Rangers'a kiralık olarak verdiği Şilili oyuncuyu bu sezon da kadroda düşünmediği ifade edildi. Beşiktaş'ın da İsla'yı kiralamak istediği belirtilirken, İtalyan ekibinin bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Şu anda Şili Milli Takımı forması ile Copa America'da mücadele eden Mauricio Isla'nın menajeri ile görüşen Beşiktaş yönetiminin, oyuncunun cevabını beklediği belirtiliyor. 2012'de 19 milyon avro bonservis bedeli ile Juventus'a imza atan İsla 2 sezon boyunca İtalyan ekibinin formasını giymiş ancak bekleneni verememişti.

Geçen sezonun başında Queens Park Rangers'a kiralanan Isla, İngiliz ekibi ile 27 maça çıktı ve 2 asist yaptı. Juventus ile 2017 yılı haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Isla, 44 kez Şili Milli Takımı’nda forma giydi. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz