Futbol

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman?

29 Ocak 2014 Çarşamba 15:31 - Son Güncelleme 29 Ocak 2014 Çarşamba 17:13

Tekrar oynanmasına karar verilen Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tarihi açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun, müsabakanın başlangıcından itibaren tekrarlanmasına karar verdiği Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tarihi belli oldu.

Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş ve Kasımpaşa kulüplerinin TFF kararına karşı yaptığı itirazları reddetmesinin ardından, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının 11 Şubat Salı günü oynanacağı açıklandı.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçının Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacağı bildirildi.

Ne olmuştu?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçında sahalarda daha önce hiç görülmeyen bir olay yaşanmıştı.

Kasımpaşa'nın defans oyuncusu Ryan Donk, oyun devam ederken tribünlerden sahaya atılan topu uzaklaştırmak yerine eli alıp, Beşiktaşlı Hugo Almeida'nin ayağındaki topa fırlatmıştı. Eşi benzeri pek görülmemiş bu hareket sonrası hakem Barış Şimşek oyunu durdurup Donk'a sarı kart göstermiş ve maçı hakem atışıyla başlatmıştı. Büyük tartışmalara yol açan bu karar sonrası Beşiktaş, maçın yeniden oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) itirazda bulunmuştu.

TFF, Beşiktaş'ın itirazını görüşüp maçın tekrar oynanmasına karar vermişti. Bu karar Tahkim Kurulu tarafından da dün onay aldı. Tahkim Kurulu'nun kararı sonrası TFF'den de beklenen haber geldi.

TFF tekrarlanmasına karar verdiği Kasımpaşa-Beşiktaş maçının, 11 Şubat Salı günü saat 20.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacağı açıkladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz