Futbol

"Kasımpaşa galibiyeti kaçırdı"

29 Kasım 2015 Pazar 23:37 - Son Güncelleme 30 Kasım 2015 Pazartesi 11:04

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Üçer: Kasımpaşa, çok iyi mücadele etti.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 2-2 sonuçlanan Kasımpaşa maçında rakiplerinin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Üçer, "Kasımpaşa, çok iyi mücadele etti. Galibiyeti kaçırdılar" dedi.

Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada önemli bir avantajı değerlendiremediklerini anlatan Selim Arda Üçer, "Kötü oynadık, berabere kaldık. Önemli bir rakibimizin mağlup olduğu haftada avantajı değerlendiremedik. Düştüğümüz yerden kalkacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Yeni hocamız da henüz takımla iki antrenman yaptı. Ona da zaman vermemiz gerekiyor. İstediğimiz sonucu alamadığımız için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın yöneticisi, taraftarların yönetim kurulunu istifaya çağırmasıyla ilgili sorular üzerine, "Bu durumdan memnun olmak mümkün değil. Biz de çok üzgünüz" diye konuştu.

"Şampiyon olacağız"

Selim Arda Üçer, zirve yarışında geride kalmalarına rağmen sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını belirterek, "Mayıs ayında şampiyon olacağız. Bunu kalben inanarak söylüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Wesley Sneijder'in eski teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu döneminde iyi çalışmadıklarını söylediğinin hatırlatılması üzerine Üçer, "Alınmış ve uygulanmış bir karar var. Önümüze bakmayı tercih ediyoruz. Oyuncularımız takımın iyi çalışmadığını söyledi. Demek ki bundan sonra iyi çalışıp, istenilen sonuçları alacaklar" şeklinde görüş belirtti.

Selim Arda Üçer, yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli ile iyi ilişkileri olduğuna değinerek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yeniden yapılanmasıyla ilgili, "Florya, Galatasaray Kulübü'nün kalbi. Bir veya birkaç kişinin sorumluluğuna bırakılmayacak kadar da değerli. El birliğiyle bir şeyler yapmamız lazım. Paralel bir çalışma yürütmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ocak ayında transfer planlarıyla ilgili sorular üzerine sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, "Salt transferle ilişkilendirmek doğru olmaz. Tüm paydaşların alması gereken sorumluluklar var. Belki de tüm paydaşların eksik yaptığı şeyler olabilir. Herkesin bunu düşünmesi gerekiyor. Yönetim olarak üzerimize düşen sorumluluğu alıyoruz. Gerekli kararları aldığımıza inanıyoruz. Hoca değişikliği de bunun en büyük göstergesidir" şeklinde konuştu.

Selim Arda Üçer, Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesiyle ilgili ısrarlı sorulara yanıt vermezken, "Önümüze bakıyoruz. Geçmişi konuşmanın kimseye yararı yok" demekle yetindi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz