Futbol

Kayseri'de ''kutlu'' mutluluk

14 Mayıs 2016 Cumartesi 23:48 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2016 Cumartesi 20:55

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligde kalmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor ile 1-1'lik beraberlik sonucu kümede kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kutlu, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, çok zorlu bir maçtan puan çıkararak ligde kamayı başardıklarını ifade etti.

Hedeflerine ulaşmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Kutlu, "Çok şükür, zoru başardı şehrimiz, takımımız, camiamız. Çok zor fikstürden çıktık. Şampiyonluk ve küme düşme adaylarıyla maçlarımızın olduğu bir fikstürde, oyuncularım zoru başardı. Futbolcularımın hepsinin alınlarından öpüyorum, hepsine teşekkür ediyorum. Çoğu spor otoritesinin düşmüş olarak kabul ettiği Kayserispor, ligin bitimine bir hafta kala kümede kalmayı garantiledi." diye konuştu.

Kulüp başkanı Recep Mamur ve yönetim kuruluna teşekkür eden Kutlu, "Taraftarımız içeride oynadığımız son iki maçta büyük uyanış gösterdi. Onlar da teşekkürü hak ediyor. Geldiğimiz günden beri Kayserispor'un Süper Lig takımı olduğunu ve ligde kalmayı hak ettiğini söylemiştik. Şükürler olsun, bu dediğimizi Allah bize nasip etti." değerlendirmesinde bulundu.

"Düşmek çok kötü, çok acı." diyen Hakan Kutlu, ligin son haftasında düşmeme mücadelesi verecek takımlara başarı diledi.

Medicana Sivasspor cephesi

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor beraberliği ile kümede kalma umutlarını son haftaya taşıdıklarını belirtti.

Kayserispor karşısında üstün tarafın kendileri olduğuna dikkati çeken Bakkal, şöyle devam etti:

"Bizim baskımızla geçen bir 90 dakika oldu. Geçen hafta 10 kişiyle 90. dakikada golü bulduk, bu hafta 80. dakikada attık. Son haftaya kaldı, bu maçları çok yaşadım. Her şey son maçlara bakıyor. Tüm takımlar düzgün bir şekilde mücadele ediyor. Bu bağlamda son haftada her şeyin olabileceğini düşünüyorum. Biz içeride oynayacağız, Gaziantepspor yenildiği takdirde ikili averajımız çok iyi. Böyle bir denklemin içerisindeyiz. Devam ettiğimiz için mutluyum. En azından pim çekilmedi, sandalye hala ayağımızda. Oyuncularımı kutluyorum. Yönetime teşekkür ediyorum, devam ettiğimiz için teşekkür ettiler. Böyle düzgün şeylerin yapıldığı yerde iyi şeylerin olacağına, bizim ligi iyi bir yerde bitireceğimize inancımız tam."

Göreve geldikleri andan itibaren 12 haftada 16 puan topladıklarını vurgulayan Mesut Bakkal, "Kaybettiğimiz çok üzücü puanlar var. İşte 1-2 puanı arıyorsunuz ancak geçmişe bakmanın bir anlamı yok. En azından bir ışık, umut var. Bu umudu yakalamaya gayretliyiz. Önümüzde Fenerbahçe maçı var, hazırlıklarına başlayacağız. Rakibimizi yeneceğiz, bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz