Futbol

Kayseri'de maçın ardından

12 Nisan 2014 Cumartesi 22:05 - Son Güncelleme 12 Nisan 2014 Cumartesi 22:10

Seçme: "İstemediğimiz bir netice." Tütüneker: "2-0 bizi rahatlattı."

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, iç sahada Çaykur Rizespor'a 2-0 yenilerek, hiç beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Seçme, maçın ardından katıldığı basın toplantısında ligde kalma yolunda çok önemli 3 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Mağlubiyette hakem Yunus Yıldırım'ın kararlarının büyük etkisi olduğunu iddia eden Seçme, şöyle devam etti:

"Bugün istemediğimiz bir neticeyle müsabakayı bitirdik. Ancak sezon başından beri sizler de bizim gibi takip ettiniz. Bu sene Kayserispor inanılmaz hakem hataları yüzünden 13 müsabakasında puan kaybetti. Verilmeyen penaltılar, ofsayttan yediğimiz goller, nizami attığımız gollerin sayılmaması gibi bir sürü sebepten dolayı puanlarımız çalındı gitti. Bugün de yine futbolun çirkin yüzü kazandı. Hakem Yunus Yıldırım futbol oynamak istemeyen takıma prim tanıdı. Kaleci Serkan Kırıntılı maçtan 10 dakika çaldı, ancak sarı kart bile görmedi. Bunları göstermezsen rakibe prim tanırsın. Hakem de öyle yaptı. Ama yapacak bir şey yok. Bundan sora kalan müsabakalarımızı çıkıp onurumuzla oynayacağız. "

Defans oyuncusu Sereno ise bu tür maçlarda ilk golü atanın maçı kazandığını, rakiplerinin ilk golü atarak karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başardığını ifade etti.

Futbolcu Levent Gülen de iyi futbol oynadıklarını ancak sonuca yansıtamadıklarını kaydetti.

- Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise maçın ikinci yarısındaki etkili oyunla galip geldiklerini belirtti.

Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Tütüneker, şunları söyledi:

"İlk yarı çok iyi oynamadık. ilk yarı iyi paslaşma yapamadık. İkinci devre Lualua'nın oyuna girmesiyle pas trafiğimiz arttı. İkinci yarı ileri çıkabildik. Bu maçlar stresli geçiyor. Zaman zaman istediğimiz oyunu ortaya koyamıyoruz. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Deplasmanda aldığımız 2-0'lık sonuç bizi rahatlattı. Bu galibiyet deplasmandaki üst üste 3. galibiyetimiz oldu. taraftarımız bundan sonra biraz daha sabırlı olsun. Daha iyi olacağız."

Karşılaşmada takımın ikinci golünü atan Ümit Korkmaz da deplasmanda galip gelerek, önemli bir sonuca imza attıklarını söyledi.

Öte yandan maçın ardından Kayserisporlu taraftarlar ile polis arasında arbede çıktı. Polis taraftarlara müdahale etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz