Futbol

Kayseri'de maçın ardından

09 Kasım 2014 Pazar 17:53 - Son Güncelleme 09 Kasım 2014 Pazar 17:57

Bülent Korkmaz :"Oyundan memnunum." Şenol Güneş: "Galibiyete yakındık."

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta takımının iyi oyun ortaya koyduğunu belirterek, "Sonuçtan değil ama oyundan memnunum" dedi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında taraftarlarına galibiyet hediye etmeyi çok istediklerini ancak bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Maçın ikinci yarısındaki futbol dolayısıyla oyuncularını kutlayan Korkmaz, "İlk yarıda ortada iyi bir oyun vardı, Bursaspor'un girdiği bir pozisyon vardı, o da gol oldu. İkinci yarı tüm riskleri aldık, almamız da gerekiyordu. İkinci yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. O kadar riske gol pozisyonu vermemiz de normal. Bursaspor iyi bir takım ve iyi oyunculardan kurulu. Onlara üstünlük sağlamamız, onlara baskı kurmamız oyuncularımın becerisiydi. Bursaspor hiçbir zaman bu kadar mahkum oynamadı. Sonuçtan değil ama oyundan memnunum. Oyuncularımın mücadele etmeleri ve futbol oynamaları beni memnun etti" diye konuştu.

- Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise iyi oynadıkları bir karşılaşmayı kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Maçın genelinde üstün olan tarafın Bursaspor olduğunu dile getiren Güneş, şunları söyledi:

"Maçtan önce, hızlı ve teknik bir oyun bekliyordum. Rakibi iyi kontrol ettik, golü de bulduk. Golden sonra rakibin oynamasına izin verdik. Rakibin uzun top oynaması ve top kayıplarımız nedeniyle sahamızda kaldık. Rakibin etkili atağı yoktu. Rakip, duran toptan bir gol attı, şans da yardım etti. Şanssız bir gol yedik, golde bizim de hatamız vardı. Daha fazla pozisyon bulan ve galibiyete yakın olan taraf bizdik. O yüzden üzüntülüyüz. Maç bitmiştir, giden puanı geri getiremeyiz. Artık diğer maçları kazanmaya bakacağız."

Güneş, hakemlerin performansıyla ilgili soruya "Hakemlerle ilgili genel kanaatim hep aynı. Hakemler güven kaybına uğramıştır" yanıtını verdi.

Karşılaşmanın bitiminde sahada ve soyunma odası koridorlarında yaşanan gerginliğin sorulması üzerine Güneş, "Maç sonunda gerginlik oluştu. Sahada oldu ama soyunma odasında olanı yakıştıramadım. Odamıza gelirken saldırıya uğruyorsak bu yakışmaz. Kim yaparsa yapsın doğru değil" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz