Futbol

Kayseri'de yüzler gülüyor

18 Şubat 2014 Salı 14:07 - Son Güncelleme 18 Şubat 2014 Salı 14:09

Kayserili futbolseverler 9 hafta sonra güldü.

Spor Toto Süper Lig'de iki takımla temsil edilen Kayseri'de futbolseverlerin, iki ekibin de galip gelmesiyle 9 hafta aranın ardından yüzleri güldü.

Son 10 yıldır Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor ile sezon başında bu lige yükselen Kayseri Erciyesspor, Kayseri Türkiye'nin bir numaralı futbol liginde temsil ediyor.

Sezona büyük umutlarla başlayan iki ekip de geride kalan haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla Kayserili futbolseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

Ligde en son 12. haftada aynı anda galip gelerek, taraftarlarının yüzünü güldüren iki ekip, 9 maç aranın ardından ligin 21. haftasında da maçlarını kazanarak, taraftarlarının yüzünü bir nebze olsun güldürdü.

Sahasında 6 aydır galip gelemeyen Kayserispor, Gençlerbirliği'ni 1-0, Kayseri Erciyesspor da deplasmanda son haftaların formda takımı Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. İki takımda bu galibiyetlerle hem uzun sürenin ardından galip geldi hem de gelecek haftalar için moral kazandı.

Geride kalan 21 haftada topladıkları 16'şar puanla ligin son iki sırasını paylaşan Kayseri takımları, geçen hafta aldıkları galibiyetlerle ligde kalma konusunda taraftarının umutlarını artmış oldu.

Etiketler : Kayseri
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz