Futbol

Kayserispor galibiyete hasret

24 Eylül 2013 Salı 13:57 - Son Güncelleme 24 Eylül 2013 Salı 13:58

Spor Toto Süper Lig'de, son 4 maçta 1 beraberlik, 3 mağlubiyet sonucu sadece 1 puan toplayabilen Kayserispor, galibiyete hasret kaldı.

Ligin ilk haftasında Sivasspor ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, rakibini 2-0 mağlup ederek, sezona galibiyetle başlamıştı.

Kayseri temsilcisi, ikinci hafta Kasımpaşa'ya konuk oldu. Bu maçta Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Kayserispor, üç puanı rakibine kaptırdı. Bir sonraki hafta, geçen sezon hem sahasında hem de deplasmanda farklı skorlarla mağlup ettiği Elazığspor'u ağırlayan sarı-kırmızılılar, bu maçtan da 3-1'lik skor yenik ayrıldı.

Kayserispor ligin dördüncü haftasında da Gençlerbirliği deplasmanına çıktı. Bu karşılaşmada 1-0 öne geçen Kayseri temsilcisi, 90+5. dakikada yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Sarı-kırmızılılar, beşinci haftada konuk ettiği Trabzonspor'a ise 1-0 mağlup olarak, galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.

Ligde 5 hafta sonunda topladığı 4 puanla ligin 15. sırasında kendine yer bulan Kayserispor, 6. haftada karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor'u mağlup ederek galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz