Futbol

Kayserispor galibiyete hasret

30 Aralık 2013 Pazartesi 15:43 - Son Güncelleme 30 Aralık 2013 Pazartesi 15:46

Son 5 maçta 3 beraberlik, 2 yenilgi gören Kayserispor galibiyete hasret kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de, son 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Kayserispor'un, galibiyet hasreti devam ediyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve ligin dibine "demir atan" sarı-kırmızılılar, oynadığı son 5 maçta galibiyet elde edemedi.

Ligin ilk yarısında sadece 2 galibiyet alabilen Kayseri temsilcisi, en son galibiyetini ligin 12. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a karşı 2-0'lık skorla almıştı.

Kayserispor bu galibiyetin ardından oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor ve Torku Konyaspor ile berabere kalan sarı-kırmızılılar, Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe'ye ise mağlup oldu.

Ligde ilk yarı sonunda topladığı 12 puan ve averajla ligin 17. sırasında kendine yer bulan Kayserispor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Sivasspor'a konuk olacak.

Kayserispor'da izin başladı

Bu arada Kayserispor'da, futbolcular 6 günlük izne çıktı.

Sarı-kırmızılı ekipte futbolcular, sezonun ilk yarısında 17 lig ve 4 Ziraat Türkiye Kupası maçına çıktı. Teknik direktör Robert Prosinecki, ligin ilk yarısının son haftasında dün oynanan Fenerbahçe maçının ardından futbolculara 4 Ocak Cumartesi gününe kadar izin verdi.

Devre arası hazırlıkları öncesinde yaklaşık 1 hafta izin yapacak olan Kayseri temsilcisinde futbolcular, ikinci yarı için çalışmalara 4 Ocak'ta Antalya'da başlayacak. Burada çeşitli takımlarla hazırlık maçları yapacak Kayserispor'un Antalya kampı 21 Ocak Salı günü sona erecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz