Futbol

Kayserispor "takas" düşünmüyor

20 Haziran 2017 Salı 18:00 - Son Güncelleme 20 Haziran 2017 Salı 18:01

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, transferde takas konusunun gündemlerinde olmadığını belirtti.

Bedir, yazılı açıklamasında, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, 28 Haziran'da toplanacak takımı eksiksiz oluşturmayı amaçladıklarını aktardı.

Transferi en kısa sürede, en fazla sayıda ve gücü oranında üst düzey oyuncularla gerçekleştiren takımlardan birisinin de Kayserispor olacağını ifade eden Bedir, 1 hafta içinde bekledikleri gelişmelerin, hedefledikleri takımı oluşturmak konusunda kendilerini umutlandırdığını vurguladı.

Sözleşmesi bulunan ve yeni sezonda da devam etme kararı verdikleri futbolcuları bırakma niyetinde olmadıklarına dikkati çeken Bedir, şunları kaydetti:

"Hele hele başka kulüplerin kendi takımlarından göndermek istediği oyuncularla takas konusu hiç aklımızdan geçmeyen bir durumdur. Sözleşmesi devam eden hiçbir oyuncumuzla ilgili bize ulaşan resmi ya da gayriresmi bir transfer teklifi söz konusu olmayıp futbolcular ve bizim diğer takımlarla görüştüğümüz, anlaştığımız haberleri tamamen hayal ürünüdür, itibar edilmemesi gerekir. Şeffaf ve paylaşımcı yönetim anlayışımız gereği, önümüzdeki günlerde oluşabilecek gelişmeler hakkında da en seri şekilde kamuoyu bilgilendirilecektir."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz