Futbol

Kayserispor'da gözler Galatasaray'a çevrildi

24 Ekim 2013 Perşembe 11:26 - Son Güncelleme 24 Ekim 2013 Perşembe 11:31

Teknik direktör Prosinecki: "Galatasaray maçından iyi bir sonuç almak istiyoruz"

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile hafta sonu iç sahada yapacakları maçtan iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Prosinecki, bu sezon lige istedikleri gibi başlayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Uzun zamandır puan alma anlamında sıkıntı yaşadığımız bir gerçek" dedi.

Takımının ortaya koyduğu futbolu skora yansıtamadığını dile getiren Prosinecki, "Maçların belli bölümlerinde iyi şeyler ortaya koyuyoruz ama maalesef bunları bir araya getirip skora dönüştüremedik ancak halen bütün iyimserliğimi ve bütün umudumu taşıyorum. Birçok oyuncudan yoksunduk, sakatlıklarla uğraşmak zorunda kaldık. Kadromuzun geniş olduğunu, kaliteli oyunculara sahip olduğumuzu biliyoruz" diye konuştu.

Ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray'ı hafta sonu konuk edeceklerini hatırlatan Prosinecki, "Galatasaray maçı bizim için çok önemli, çok zor bir maç. Sahaya çıkan hangi arkadaşımız olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapacaktır, formanın ne demek olduğunu herkese gösterecektir. Futbolcularım bu maçın ağırlığının ve öneminin bilincinde. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Galatasaray maçından iyi bir sonuç almak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Ligde hakem hataları nedeniyle puan kayıpları yaşadıklarını savunan Prosinecki, şunları söyledi:

"Bursaspor maçını tekrar izlediğimizde o dirseğin görülmemesi hiç kabul edilecek, mazeretle açıklanacak bir davranış değil. Orada bir takımın bütün emeğinin sadece bir anlık gözden kaçması, maalesef bizi puandan etti. Bu saatten sonra hakemlerle alakalı fazla konuşmak istemiyorum. Yapabilecekleri kadar hataları yaptılar zaten. Bu saatten sonra daha dikkatle olmalarını istiyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz