Futbol

Kayserispor'da hedef galibiyet

11 Şubat 2014 Salı 13:31 - Son Güncelleme 11 Şubat 2014 Salı 13:35

Paciencia: ''Gençlerbirliği karşısında kesinlikle 3 puan almak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Domingos Paciencia, hafta sonu iç sahada yapacakları Gençlerbirliği maçında kesinlikle 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takım ligin 21. haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Paciencia yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından pas kontrol ve dar alanda topla çalışma yaptı. Antrenman ayak tenisi çalışmasıyla sona erdi.

İdmandan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Paciencia, ligde bulundukları konum nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiklerini belirtti.

Bu durumdan kurtulmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Paciencia şöyle devam etti:

"Son iki deplasman maçında maalesef çok fazla bireysel hata yaptık ve rakibe gol atma konusunda hediyelerde bulunduk. Bunlar bize çok pahalıya mal oldu. Artık bu tür hataları tekrarlamamamız lazım çünkü ligin sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Bu hataların üstüne bir çizgi çekip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu hafta Gençlerbirliği'ni konuk edeceğiz. Hedefe yürümemiz gerekiyor artık. Gençlerbirliği karşısında kesinlikle 3 puan almak istiyoruz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor."

Sarı-kırmızılı takım, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla tamamlayacak.

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz