Futbol

Kayserispor'da Hikmet Karaman'la devam kararı alındı

30 Eylül 2019 Pazartesi 23:54 - Son Güncelleme 01 Ekim 2019 Salı 11:43

İstikbal Mobilya Kayserispor, Hikmet Karaman’ın istifası ile ilgili kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekip, Karaman'la yola devam kararı aldı.

İstikbal Mobilya Kayserispor'da kulüp yönetim kurulu, teknik direktör Hikmet Karaman ile devam edilmesi kararı aldı.

Süper Lig'in 6. haftasında İttifak Holding Konyaspor'a rakip sahada 2-1 mağlup olan Kayserispor'da maç sonrası istifa sinyali veren Hikmet Karaman ile yönetim kurulu arasında yapılan görüşmenin ardından, deneyimli teknik adamın görevine devam etmesi kararı alındı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Teknik direktörümüz Hikmet Karaman, saha sonuçlarının beklenen seviyede gerçekleşmemesi üzerine bugün yönetim kurulumuzla yaptığı görüşmede, Kayserispor'un faydasına olacaksa, herhangi bir tazminat talebi olmaksızın görevi bırakabileceğini, bu konuda kulüp başkanımızın vereceği karara saygılı olacağını ifade etmiştir. Kulüp başkanımız, yönetim kurulu ve diğer ilgililerle seri görüşmeler yapmış, bu aşamada hocamızın görevden ayrılmasının uygun olmayacağı kanaati oluşmuştur. Verilen karar teknik direktörümüzle paylaşılmış, kendisi de buna saygı duyarak görevinde kalmıştır. Yönetim kurulumuz, istenmeyen skorlara etki eden birçok faktör varken, en kolayı olan hoca değişikliği alışkanlığına itibar etmemiştir. Yapılacak istişareler sonucu Kayserispor için en doğru karar verilecektir."

Kaynak: AA, İHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz