Futbol

Kayserispor'daki olağanüstü kongre

12 Ekim 2013 Cumartesi 14:47 - Son Güncelleme 12 Ekim 2013 Cumartesi 14:49

Özhaseki: "Mamur yeniden aday olmalı"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, olağanüstü kongre kararı alan Kayserispor'da Kulüp Başkanı Recep Mamur'un başkanlığa yeniden aday olması gerektiğini söyledi.

Özhaseki, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'un 23 Ekim'de olağanüstü kongreye gidilmesi yönünde karar aldığını hatırlattı.

Mamur ve ekibinin Kayserispor'u istikrarlı bir şekilde yönettiğini belirten Özhaseki, şöyle devam etti:

"Başarısız sonuçlar alınmış olabilir. Kadersizlik, kısmetsizlik, takımın iskeleti olan 6-7 oyuncunun sakat kalması bir takımı bu hale düşürür. Senelerce kulüp başkanlığı yapmış biri olarak söylüyorum. Bundan dolayı yönetimi suçlamak doğru değil. Ne yapsınlar futbolcu sakatlanır. Önümüzdeki günlerde bu takım toparlayacaktır, destek olmak lazım. Yönetimdeki arkadaşlar da belki böyle bir kahırla istifa etmişlerdir. Hakikaten takıma Kayseri'den ne göğüs ne de sırt reklamı bulabildiler. Başka türlü yardım da alamadılar. 8-10 senedir bir sirkülasyonla bu işi yapıyorlar. Kimseden para istemiyorlar. Kamudan para istemiyorlar. Kayserispor'a da çok güzel tesis yaptılar."

Mamur'un olağanüstü kongrede yeniden aday olarak görevine devam etmesini isteyen Özhaseki, "Böyle bir yerde doğrusu ben Recep Başkan'ın bırakmasını istemem. Yani zirveye takımı taşımış, takıma iyi yatırımlar yapan başkan noktayı da güzel koymalı. Bana göre yeniden aday olmalı, istiyorsa olağan genel kurulda devredebilir ama doğrusu şimdi bırakmasını uygun görmüyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz