Futbol

Kazan kaynıyor

08 Ekim 2013 Salı 10:50 - Son Güncelleme 08 Ekim 2013 Salı 16:41

Galatasaray'da işler iyi gitmiyor, sızan haberler hiç iç açıcı değil...

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından göreve gelen Roberto Mancini, sıkıntıları hemen gideremedi. Takımı tanımaya çalışan ve kurduğu kadrolarla arayışta olduğu anlaşılan Mancini'nin yönetime rapor hazırladığı ve en az bir ay süre istediği öğrenildi. İtalyan çalıştırıcıya göre takımın kondisyonu zayıf ve ayrıca devre arasında takviye şart.

Gruplaşma iddiası

İşler iyi giderken çıkmayan ancak üst üste kayıpların ardından hortlayan haberler türüne en iyi örnek de oyuncuların Wesley Sneijder'a cephe aldığı ve takımda gruplaşmaların olduğu yönünde...

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Wesley Sneijder, beş kez ofsayta düşen Burak Yılmaz'ı sert bir şekilde uyardı. Habere göre Hollandalı yıldız, Burak Yılmaz’a, “Ofsayta düşmemeyi ne zaman öğreneceksin” diye çıkıştı. Aldığı karşılık aynı sertlikteydi: “Hiç oynamamaktan iyidir bana göre. Takım için en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorum”

Soyunma odasında gerginlik

İddialar bu kadarla da sınırlı değil. Sabah gazetesinde yer alan bir haberde de oyuncular arasında soyunma odasında gerginlik yaşandığı belirtiliyor. 

Habere göre Sneijder, soyunma odasında "Hepimiz kötüydük" deyince diğer futbolcular da "Sen ne kadar oynadın!" karşığılını verdi. Özellikle Türk futbolcuların Hollandalı futbolcuya tepki gösterdiği iddia ediliyor. 

Soyunma odasındaki gerginliği gören Roberto Mancini'nin ise futbolcularına "Bu kavgadaki enerjiyi sahada görmek isterdim" dediği aktarıldı.

Galatasaray'dan yalanlama

Galatasaray, bu yöndeki haberlerin doğru olmadığını duyurdu ve haberlerin hayal ürünü olduğunu bildirdi.

İşte Galatasaray kulübünün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama:

"Bugün Hürriyet ve Açık Mert Korkusuz gazetelerinde futbol takımımızın iki oyuncusu Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder arasında geçtiği iddia edilen diyaloglarla ilgili spekülatif haberler yayınlanmıştır.

Takımımızın soyunma odasında yaşandığı hayal edilen bu tartışmanın Sabah Gazetesi’nde farklı bir senaryo üzerinden kamuoyuna servis edilmesi ise haberin taşıdığı maksadı gözler önüne sermektedir. Böyle bir kavga iddiası katiyetle oyuncular tarafından yalanlanmış olup, haber bir hayal ürünüdür.

Taraftarlarımızın gerçekle hiçbir ilgisi olmayan sözlerin kullanıldığı bu tip haber ve yorumlara itibar göstermemelerini rica eder, bu konudaki yasal haklarımızın saklı tutulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz