Futbol

"Kazanacak çok fazla pozisyon bulduk"

21 Şubat 2021 Pazar 19:18 - Son Güncelleme 21 Şubat 2021 Pazar 19:22  |  Kaynak : DHA

Fraport TAV Antalyaspor teknik direktörü Ersun Yanal, beraberlikle ayrıldıkları Gaziantep deplasmanı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise bugün planını iyi oynayan bir takıma karşı mücadele ettiklerini ifade etti. Kendilerinin de çok daha organize olmaya çalışan bir takım olduklarını anlatan Yanal, şunları söyledi:
"Oyuncularımız da bu konuda iştahlı. Bugün istediğimiz, kazanmaya yönelik savunmayı iyi yaptık. Oradan geçişlerde de rakibi zora soktuk. Kazanacak çok fazla pozisyon bulduk. Çalıştığımız organizasyonları iyi uyguladık. Gelişmekte olan ve bu konuda iştahlı bir takımız. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Biz kazanmak için mücadele ediyoruz. Takım oyununda da kazanma statejisi geliştiriyoruz. Yaptığımız tüm duruş, çalışma kazanmak için. Bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Bugün de kazanmak istedik ama olmadı. Ligin 37 puan üstündeki kademeye geçmek ve orada üstlere gitmek istiyoruz. Oyunumuzu geliştirip daha iyi oynamak istiyoruz. Biz sayıları çok önemsemiyoruz. Bizi ilgilendiren şey, kazanmak. Orgill’in herhangi bir sorunu yok. Aramıza katılacak. Bizimle uçakta olacak."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz