Futbol

"Kazandık ancak eksiklerimizi de gördük"

21 Ağustos 2021 Cumartesi 21:59 - Son Güncelleme 21 Ağustos 2021 Cumartesi 22:54  |  Kaynak : İHA

GZT Giresunspor karşısında 2-0 kazanarak 3 puana uzanan Kasımpaşa’da Teknik Direktör Cihat Arslan, " Takımımızın biraz daha agresif olması gerekir” diye konuştu.

Süper Lig’in 2. haftasında taraftarı önünde GZT Giresunspor’u 2-0 mağlup etmeyi başaran Kasımpaşa’da Teknik Direktör Cihat Arslan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galibiyet sonrasında açıklama yapacak olmanın güzel bir duygu olduğunu söyleyen Arslan, “Kazandığımız için mutluyum. Ama teknik direktör olarak kazanmayı bir tarafa bırakıp eksikler üzerine konuşuruz. Kazandık. Bazı oyuncuların önemli performansları var. Oyun planı açısından istediğimiz bir organizasyon değildi. Geçişleri yapamadık ve hücum hattında yoğunlaşamadık. Bu lig için oyunumuzu ve sertliğimizi geliştirmemiz gerekiyor. Dönen toplarda rakibe fırsatlar verdik. Çok kritik bir yerde gol yedik, ofsayt olmasa çok canımız yanacaktı. 4 gün önce gelmemize karşın, kulüpte çalışan arkadaşların da yönlendirmesiyle, kimin daha hazır olduğunu görerek, oyuncuların iyi performansıyla kazandık. Umut Bozok’a ayrı bir teşekkür etmem gerekiyor. Geçen hafta ilk 11 oynadı, bu hafta kenarda başladı. Son oyuna giren oyuncu oldu ama belki de en fazla katkı veren oyuncu oldu” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz