Futbol

"Kazanmak için her şeyi yaptık"

10 Nisan 2021 Cumartesi 19:04 - Son Güncelleme 10 Nisan 2021 Cumartesi 19:06  |  Kaynak : DHA

Süper Lig'in 34'üncü haftasında sahasında konuk ettiği Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun, kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak olmadığını söyledi.

Üç günde bir maç trafiğinin zorluğunu yaşadıklarını belirten Bülent Uygun, “Trabzonspor maçını kazanma adına değişik bir taktikle sahaya çıktık. Özellikle geçiş oyunları ile, Trabzonspor'un geçen hafta ürettiği gol pozisyonlarına bakınca hem onları kapatmak hem de kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak üç puan almak için mücadele ettik. Rakibimize bir, iki pozisyon dışında çok fazla pozisyon vermedik. İstediğimiz oyun anlayışını sahaya yansıtarak kazanmak için her şeyi yaptık." dedi.

Uygun, sözlerini şöyle noktaladı:

"Maç bir nevi taktik savaşı şeklinde geçti. Hocamızın yaptığı, bizim yaptığımız hamlelerde golü bulabilsek 6-7 yıldır kendi evimizde kazanamamış olmanın verdiği üzüntüyü ortadan kaldırmış olacaktık ama olmadı. Oyuncularımızı saha içindeki performans ve kazanma hırsından dolayı tebrik ediyorum. Haftalardır Covid-19 nedeniyle 15 oyuncunun yaşadığı sendrom, sakatlıklara bağlı eksikler elimizi kolumuzu bağlıyor. Gelecek bir ay içinde 8 tane değerli maç var. O maçlara en güzel şekilde hazırlayıp Rizespor'u yukarılara taşımaya çalışacağız."
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz