Futbol

"Kimin şampiyon olacağı beni hiç ilgilendirmiyor"

10 Nisan 2018 Salı 16:42 - Son Güncelleme 10 Nisan 2018 Salı 16:49

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, eleştirilere cevap verdi ve "Lig sonunda kim şampiyon olacak, beni hiç ilgilendirmiyor" dedi.

Süper Ligin 29'uncu haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürdü. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren bir mücadeleye çıkacak olan sarı-kırmızılılar, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde çalıştı. 

Kara: "Bu mücadelenin içinde bizde varız"

Evkur Yeni Malatyaspor oyuncusu Aytaç Kara, ligde sıralamanın her an değişebileceğine dikkat çekti.

Kara, "Aşağıda gerçekten çok önemli mücadele var. Bana göre bu mücadelenin içinde bizde varız. Çünkü lig bizim için henüz bitmedi. Önümüzde zorlu bir 6 hafta var. Bu 6 haftayı da istediğimiz şekilde değerlendirmemiz lazım" dedi.

Bulut: "Beni hiç ilgilendirmiyor"

Eleştirilere cevap veren teknik direktör Erol Bulut ise, şunları söyledi: 

"Şu an arkamızda alt sıralarda olan takımlar 28 puanda. Aramızda 9 puan, 3 maçlık bir kredimiz var. O kredimiz var diye biz işi bırakmayacağız. Biz bu hafta çıkıp 3 puan alacağız. O kadar basit. Galatasaray olsun, Fenerbahçe olsun, Beşiktaş olsun, Başakşehir olsun, sonunda kim şampiyon olacak, olmayacak, o açıkçası bizi hiç ilgilendirmiyor. Beni hiç ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan benim takımıma nasıl ben puan kazandırırım, benim futbolcularımın performansı, benim takımım performansı ve benim alacağım sonuçlar." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz