Futbol

"Kimse beni para ile satın alamaz"

01 Mart 2017 Çarşamba 15:20 - Son Güncelleme 01 Mart 2017 Çarşamba 15:29

Beşiktaşlı yıldızlar Ricardo Quaresma ile Ryan Babel kulüp dergisine konuştu.

Beşiktaşlı yıldızlar Ricardo Quaresma ile Ryan Babel kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Quaresma bize gelmek istedi" şeklindeki açıklamalarına bir kez daha cevap verdi.

Quaresma, "Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynayacağım. Bir gün Beşiktaş beni istemezse Türkiye'den ayrılırım ve kariyerime başka bir memlekette devam ederim. Beni para ile satın alamaz kimse; hele Fenerbahçe, asla" ifadelerini kullandı.

Portekizli oyuncu, Türkiye'de en iyi oynayan takımın Beşiktaş olduğunu belirtti ve "Çok büyük bir aksilik olmazsa bu sezon üçüncü yıldızımızı takacağız." sözleriyle de iddiasını dile getirdi.

Ryan Babel de, "Şampiyon olacağımıza eminim" dedi ve "Ben de teknede şampiyonluk turu yaşamak istiyorum. Fotoğraflarını gördüm, bayıldım" açıklamasında bulundu.

Kariyerindeki en ilginç olaylardan birinin gördüğü tek kırmızı kart olduğunu itiraf eden Babel "Liverpol forması giyiyorken, Benfica'nın kaptanı Luisao, arkadaşım Fernando Torres'e sert bir faul yapmıştı. Orada başıma tıpkı Van Persie'nin yaptığı gibi kötü bir şey geldi, Luisao beni attırdı" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz