Futbol

''Kısa sürede en iyisini yapacağız''

26 Ekim 2015 Pazartesi 12:14 - Son Güncelleme 26 Ekim 2015 Pazartesi 11:22

M.Sivassspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk sağlık kontrolünden geçti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk ve teknik heyet, sağlık kontrolünden geçti.

Buruk, yardımcı antrenörler Stjepan Tomas, İrfan Saraloğlu, kaleci antrenörü Can Okuyucu ve kondisyoner Dursun Genç, özel bir hastanede ortopedi, iç hastalıkları, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi, çeşitli testlere tabi tutuldu.

Sağlık kontrolünün ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Buruk, anlaşmayı dün yaptıklarını, bugün sağlık kontrolünden geçtiklerini ve antrenmanın ardından Bursa'ya hareket edeceklerini söyledi.

Takımın içinde olduğu durumun belli olduğunu dile getiren Buruk, "Sonuçta oyun olarak çok kötü olmayan, belki bunu sonuca yansıtamayan ve özellikle son haftalarda düşüşe geçen bir takım var. Sivasspor'un ne değerde olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden bu şehre yakışır, sıralamada daha yukarılara çıkan, bulunduğu bölgeden bir an önce uzaklaşmaya çalışan bir takımı inşallah oluşturmaya çalışacağız" dedi.

Zorlu bir dönemden geçtiklerini belirten Buruk, şöyle devam etti:

"Sakatlıklar, cezalılar, kadro dışı olan oyuncular var. Kadro yapısında da bu anlamda biraz eksiklikler var ama çok iyi niyetli olduklarına inandığımı birçoğunu tanıdığım oyuncularla çalışacağım. Bugün onlarla buluşup, çalışmaya başlayacağız. Biraz psikoloji biraz da taktiksel anlamda girişimlerle takımımızı çarşamba günkü maça hazırlayacağız. Çok kısa bir süre ama bu sürede en iyisini yapmaya çalışacağız. Ondan sonra Gaziantepspor maçına kadar 10 günlük bir ara var. O ara bizim için çok önemli. Arayı çok daha iyi değerlendirmek istiyoruz. Daha sonra bir milli takım arası olacak. Bu hafta biraz sıkışık geçiyor ama bundan sonraki haftalar hem çalışma süremiz hem takımın yeniden toparlanması hem kadromuzu daha iyi kullanma hem de onlarla daha iyi iletişim kurma anlamanında bizim için çok daha iyi olacak."

Ligde çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçına da değinen Buruk, "İnşallah, Bursaspor maçıyla tekrar çıkışa geçeriz. Kazanmaya başlayan bir takım oluruz" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz