Futbol

Kocaman göreve hazır!

09 Mayıs 2014 Cuma 15:34 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2014 Cuma 15:42

Kocaman, Altınordu'yu ziyaret etti.

PTT 1. Lig'e yükselen Altınordu'yu ziyaret eden eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Geçmişte yaşadıklarımız bir sınavdı ve belki de hayatın gerçekleriydi. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kafamı iyice dinledim" dedi.

Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kocaman'ın Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'nde başkan Seyit Mehmet Özkan, futbol direktörü Murat Dizdar, Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) direktörü Zafer Bilgetay ile bir araya geldiği belirtildi. Kocaman'ın daha sonra da Selçuk'a geçerek oradaki kamp ve antrenman tesislerini gezdiği kaydedildi.

Kocaman, yaptığı açıklamada, Türk futbolunda yıllardır özlem duyulanların Altınordu'da hayata geçirildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Seyit Mehmet Özkan Bey'in önderliğindeki Altınordu'daki değişimi ve gelişimi duyuyor, uzun süredir takip ediyor ve görmek istiyordum. Burası, bir nedenden sonuca gitme merkezi, görünmeyen ve göze çarpmayan ve ne yazık ki bizim ülkemizde pek de değere verilmeyen işlerin yeri. Doğru ve akılcı yatırımların karşılığının alınmasını, bütün içtenliğimle diliyorum. Altınordu, düşünerek, üreterek, uygulayarak ve daha sağlam bir şekilde ilerleyip hataları da görüp düzelterek bir örnek oluşturabilir."

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kendisini zihinsel olarak yenilediğini bildiren Kocaman, şunları kaydetti:

"Geçmişte yaşadıklarımız bir sınavdı ve belki de hayatın gerçekleriydi. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kafamı iyice dinledim. 29 yıldır saha içindeyim ve aralıksız çalışıyorum. Buna ihtiyacım varmış. Avusturya'dan Katar'a, İngiltere'den Danimarka'ya kadar her yeri dolaşıp kendimi zihinsel olarak yeniledim. Masa başında oturan insanların, dünyasının da o masa kadar olduğunu gördüm."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz